DK Vælg dit land

Hos TRX2 forsøger vi at levere dine varer når som helst, hvor som helst. For en oversigt af de lande, vi leverer regelmæssigt til, se vores “Worldwide Customer Base “kort nedenfor.

Vi sender til følgende lande:

Argentina
Australia
Austria
Belgium
Bulgaria
Brazil
Greece
Canada
Cyprus
Czech Republic
Denmark
Estonia
Finland
France
Germany
Ghana
Malta
Colombia
Indonesia
Ireland
Italy
Japan
Latvia
Liechtenstein
Lithuania
Luxembourg
Singapore
Hungary
Netherlands
New Zealand
Norway
Poland
Portugal
Romania
Russia
Saudi Arabia
United States
Monaco
Slovenia
South Africa
Spain
Sweden
Switzerland
Thailand
Turkey
United Kingdom
Vatican City
Slovakia
Venezuela

Spar på Forsendelse!

Fordi internationale skibsfart omkostninger er høje, kan du foretrækker at bestille flere måneders forsyninger på én gang og spare på forsendelses omkostninger og drage fordel af en favorabel kurs på EUR 164,85 + forsendelse (3-måneders forsyning), EUR 329,70 + forsendelse (6-måneders forsyning), EUR 570.00 + forsendelse (12 – måned forsyning) og EUR 792.00 (18-måneders forsyning), henholdsvis.

For at se vores bulk tilbud – venligst klik her

Forsendelses Muligheder og Tider

Internationale ordrer sendes senest 1 arbejdsdag efter modtagelse og kredit godkendelse. Levering sker via Deutsche Post DHL, verdens førende post og logistik Group. Gennemsnitlig leveringstid er 1 til 2 dage (Tyskland), 3 til 5 dage (UK), 5 til 7 dage (EU undtagen Tyskland og UK), 7 til 10 dage (USA, Japan, International – alle andre). TRX2 leverer forsendelses bekræftelse via e-mails med DHL sporings numre til kunder, der giver en e-mail adresse..

Bemærk venligst: Forsendelse tider kan variere betydeligt blandt de lande, som regel 3-8 dage for de fleste EU-land ordrer og 8-15 dage for de fleste internationale ordrer. Hvis du oplever problemer med leveringen af dine leverancer bedes du kontakt os påsupport.trx2.com.

Shipping Cost & Details

Import Skat & Afgifter

Kunderne er selv ansvarlige for eventuelle importafgifter, told, moms og andre afgifter, som kan vurderes af den lokale land.p>

Forsendelses Begrænsninger

Kunderne har ansvaret for at sikre, at de får lov til at importere vores kosttilskud produkt. Hvis toldvæsenet i dit land returnerer din ordre til os, vil vi refundere til dit kreditkort konto summen af dit køb minus to gange din shipping gebyr (fordi vi skal betale vores carrier samme forsendelseomkostninger) , plus eventuelle andre afgifter pålagt, såsom karantæne eller opbevarings gebyrer pålagt af toldvæsenet i dit land.

Flere leveringsadresser

Hvis du ønsker at til mere end én adresse, skal du placere en særskilt orden for hver leveringsadresse.

The TRX2 Pengene Retur Garanti

TRX2 regelmæssige 60-dages pengene tilbage garanti er tilgængelig for alle internationale kunder. Hvis du beslutter dig for at returnere en ordre eller anden grund, vil dit kreditkort konto godskrevet fuldt ud for mængden af købet (ekskl. forsendelse – se nærmere under forsendelsesrestriktioner).

Email [email protected] for at få et Return Merchandise Authorization. Vend flaske (r) med de ubrugte indhold til:

Oxford Biolabs Ltd.

c/o Mailcom AG

Lise-Meitner-Str.4

82216 Maisach

Germany

Se, hvem der taler om TRX2®

* Disse udtalelser er ikke blevet evalueret af lægemiddel myndigheder. Dette produkt er ikke et lægemiddel eller medicin, og er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Dette patentanmeldte kosttilskud indeholder næringsstoffer, der bidrager til at fremme og opretholde normal hårvækst. Zink, selen og biotin bidrager til opretholdelse af normalt hår. Normalt hår er også karakteriseret ved en sund hårvækst og ikke-overdreven hårtab. Resultaterne kan variere og afhænger til dels af dit individuelle stofskifte. Hvis du er gravid, ammende, tager medicin, eller har en medicinsk tilstand, skal du kontakte din læge, før du bruger dette produkt. Med hensyn til risiko og bivirkninger se venligst indlægssedlen og spørg din læge. Læs hele ansvarsfraskrivelsen her . Læs juridiske meddelelser her.

Ansvarsfraskrivelse: Hele indholdet af denne hjemmeside er baseret på udtalelser og forskning fra Oxford Biolabs Ltd, medmindre andet er angivet. Enkelte artikler er baseret på udtalelser fra den respektive forfatter, der kan bevare ophavsretten som markeret. Oplysningerne på denne hjemmeside er ikke beregnet til at erstatte rådgivning fra kvalificeret sundhedspersonale, og er ikke ment som medicinsk rådgivning. Den er tænkt som en udveksling af viden og information fra forskning og erfaring fra Oxford Biolabs Ltd. Oxford Biolabs Ltd opfordrer dig til at foretage dine egne sundhedsmæssige beslutninger baseret på din forskning og i samarbejde med en kvalificeret sundhedsperson. Se vores betingelser for service og privat politik og fuld ansvarsfraskrivelse her