DK Vælg dit land
TRX2® Hårvækst Behandlings Klub giver patienterne hidtil uset adgang til vores banebrydende hårvæksts behandlings videnskab – find den perfekte balance mellem maksimal effekt og minimale omkostninger.Hårvækst Behandlings Klub pakken tilbydes Kvartalsvis med eksklusiv rabat og en tilfredsheds garanti! Den indeholder:

  1. 3-måneders forbrug (3 pakker) af TRX2® Molekylær Hårvækst Behandling – Den videnskabelige opdagelse, der hjælper til at reducere hårtab og understøtter naturlig, sund hårvækst (værdi €164.95). Automatisk forsendelse hver 80 dag.
  2. GRATIS forsendelse (indenfor E.U.)
  3. En særlig Hårvækst Behandlings Klub tak: een GRATIS flaske (1-måneds forbrug) af TRX2® Molekylær Hårvækst Behandling (værdi €54.95) efter hver tolv måneders abonnement (vil blive vedlagt som EKSTRA).
  4. GRATIS PRØVE af vores kommende hår genvækst behandlinger leveret til din dør

Klik på en af produktnavnene for mere information. Deltag i Hårvækst Behandlings Klubben i dag og bliv en af de første kunder til at opleve den næste generation af hårvækst behandling. For at deltage i Hårvækst Behandlings Klubben, skal du tilføje dine præferencer / mængde til din indkøbskurv og derefter gå videre til kassen.

Alle ordrer afsendes indenfor 24 timer. Vi pakker dine varer i almindeligt, umærket emballage. Bestil nu og vær blandt de første til at opleve den næste generation af hårvækst behandling!


BEDSTE VÆRDI – Hårvækst Behandlings Klubben Membership [?]

KUN BEGRÆNSET TID! + shipping  per 3-pakke(per flaske)

+GRATIS forsendelse(E.U. only)

32% besparelse, og du behøver aldrig at bekymre dig om genbestilling med automatisk forsendelse af 3 flasker hver 80 dage. Ingen kontrakt forpligtelser eller skjulte omkostninger.

YES -Ja, jeg vil deltage i det Kvartalsvis Program.
Hårvækst Behandlings Klubben medlemsskab(er)
This site is protected by Trustwave's Trusted Commerce programSSL Seal
BEDSTE VÆRDI

Se, hvem der taler om TRX2®

* Disse udtalelser er ikke blevet evalueret af lægemiddel myndigheder. Dette produkt er ikke et lægemiddel eller medicin, og er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Dette patentanmeldte kosttilskud indeholder næringsstoffer, der bidrager til at fremme og opretholde normal hårvækst. Zink, selen og biotin bidrager til opretholdelse af normalt hår. Normalt hår er også karakteriseret ved en sund hårvækst og ikke-overdreven hårtab. Resultaterne kan variere og afhænger til dels af dit individuelle stofskifte. Hvis du er gravid, ammende, tager medicin, eller har en medicinsk tilstand, skal du kontakte din læge, før du bruger dette produkt. Med hensyn til risiko og bivirkninger se venligst indlægssedlen og spørg din læge. Læs hele ansvarsfraskrivelsen her . Læs juridiske meddelelser her.

Ansvarsfraskrivelse: Hele indholdet af denne hjemmeside er baseret på udtalelser og forskning fra Oxford Biolabs Ltd, medmindre andet er angivet. Enkelte artikler er baseret på udtalelser fra den respektive forfatter, der kan bevare ophavsretten som markeret. Oplysningerne på denne hjemmeside er ikke beregnet til at erstatte rådgivning fra kvalificeret sundhedspersonale, og er ikke ment som medicinsk rådgivning. Den er tænkt som en udveksling af viden og information fra forskning og erfaring fra Oxford Biolabs Ltd. Oxford Biolabs Ltd opfordrer dig til at foretage dine egne sundhedsmæssige beslutninger baseret på din forskning og i samarbejde med en kvalificeret sundhedsperson. Se vores betingelser for service og privat politik og fuld ansvarsfraskrivelse her