DK Vælg dit land

Lanceringen af vores første produkter, der anvender vores patenterede teknologi er ekstremt spændende for os, men vi er ikke færdig endnu. TRX2 har et løbende præklinisk og klinisk forskning fokuseret mod at forfine vores forståelse for de molekylære mekanismer bag hårtab og i sidste ende udvikle en kur (snarere end en behandling).
For nyligt afsluttede, og vedvarende studier er beskrevet her.

Kalium Kanal Studie

Seneste videnskabelige undersøgelser implicerer, at ATP-sensitive kaliumkanaler Kir6.2/SUR1 og Kir6.1/SUR2B (her blot kaldes “kalium-kanaler”) spiller en vigtig rolle i den menneskelige hårtab. Kaliumkanaler kan findes i hudpapillen celler af hårsække og er afgørende for folliklens fulde biologisk aktivitet og funktion. Men den nøjagtige rolle og underliggende molekylære mekanismer fortsat uklare (læs mere).

Vores undersøgelse har til formål at afdække den biologiske rolle kaliumkanaler i hårtab for at hjælpe os med at udvikle meget effektive stofblandinger, der er målrettet de bittesmå protein strukturer.

Novel Compounds & Antibody Study

Vi er i øjeblikket i færd med at udvikle og afprøve et bibliotek af nye stoffer samt antistoffer rettet kaliumkanaler i hårsækkene. TRX2 forskere har etableret en unik og meget følsom bioassay (= biologisk testsystem), som giver hurtig hrtig screening af et lægemiddel sammensat bibliotek. Målet er at udvikle og identificere meget effektive stofblandinger samt nye antistoffer rettet kaliumkanaler i humane hårsækkene og i sidste ende fører til nye og meget effektive behandlingsmuligheder for forskellige hår vækst lidelser, herunder mønster hårtab og Alopecia Areata.

Apoptosis Study

De molekylære mekanismer bag hårtab er ofte forbundet med faktorer, der også findes i aldring, såsom apoptose (= programmeret celledød). Konkret har TRX2 bestilt en undersøgelse for at se på, hvordan antioxidant og apoptotiske faktorer i forskellige celle rum, såsom mitochondrier, indflydelse hårvækst.

Ernærings studie

Vi har næsten afsluttet en omfattende undersøgelse af indflydelsen af ernæring på kaliumkanalerne i hårsækkene. TRX2 forskerne var i stand til at kvalitativt og kvantitativt undersøge virkningen af forskellige næringsstoffer på kalium kanaler i hårsækkene, især virkninger på:
• Kanal syntese
• Montering af kanalen inden dne dobbeltlagret membran
• Gating adfærd (dvs. åbning / lukning adfærd kanal)
• Kanalaktivitet (dvs. translokation af kalium ioner over membranen per tidsenhed)

Vores team har været at teste og evaluere hundredvis af eksperimentelle variationer. Resultatet er vores nyeste produkt TRX2 ® Molekylær hårvækst Supplement , som er blevet videnskabeligt vist sig at hjælpe med at reducere hårtab og fremme eksisterende hårvækst i en statistisk signifikant antal kunder have en række hårvækstlidelser *.
Resultaterne af vores menneskelige undersøgelse vil blive offentliggjort her snart. Stay tuned!

Medical Device Study

Ikke synligt. Beklager

Holdninger til hårtab

TRX2 idriftsætter nu en landsdækkende undersøgelse for at identificere holdningerne hos kunder med hårtab. TRX2 er særligt interesseret i de følgende spørgsmål:
• Ved hvilken alder oplever mænd og kvinder hårtab?• Hvilke aspekter af hårtab er af størst betydning for kunderne?• I hvilket omfang tror kunderne, at hårtab er skæbne?• Tager kunderne passende foranstaltninger for at sikre den bedst mulige behandling af deres hårtab?• Hvilke forskelle i holdning kan ses mellem mænd og kvinderspan>

Resultaterne af vores undersøgelse vil blive offentliggjort her snart. Stay tuned!

TRX2 Løbende Kunde Undersøgelse

Følg faktiske TRX2 kunder, da de dokumentere deres fremskridt i realtid! Stay tuned for regelmæssige opdateringer, analysere resultaterne af hver undersøgelse deltager i en ærlig og gennemsigtig måde!
Hvorfor deltage?

Når du deltager i vores undersøgelse får du mulighed for at hjælpe andre til at forstå fordelene ved vores produkt. Deling af dine resultater online vil hjælpe andre medlemmer af hårtab samfund afgøre, hvorvidt TRX2 er passende for dem. Desuden vil alle undersøgelsens deltagere modtager en generøs 30% produkt rabat – klik hee for flere detaljer.

Se, hvem der taler om TRX2®

* Disse udtalelser er ikke blevet evalueret af lægemiddel myndigheder. Dette produkt er ikke et lægemiddel eller medicin, og er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Dette patentanmeldte kosttilskud indeholder næringsstoffer, der bidrager til at fremme og opretholde normal hårvækst. Zink, selen og biotin bidrager til opretholdelse af normalt hår. Normalt hår er også karakteriseret ved en sund hårvækst og ikke-overdreven hårtab. Resultaterne kan variere og afhænger til dels af dit individuelle stofskifte. Hvis du er gravid, ammende, tager medicin, eller har en medicinsk tilstand, skal du kontakte din læge, før du bruger dette produkt. Med hensyn til risiko og bivirkninger se venligst indlægssedlen og spørg din læge. Læs hele ansvarsfraskrivelsen her . Læs juridiske meddelelser her.

Ansvarsfraskrivelse: Hele indholdet af denne hjemmeside er baseret på udtalelser og forskning fra Oxford Biolabs Ltd, medmindre andet er angivet. Enkelte artikler er baseret på udtalelser fra den respektive forfatter, der kan bevare ophavsretten som markeret. Oplysningerne på denne hjemmeside er ikke beregnet til at erstatte rådgivning fra kvalificeret sundhedspersonale, og er ikke ment som medicinsk rådgivning. Den er tænkt som en udveksling af viden og information fra forskning og erfaring fra Oxford Biolabs Ltd. Oxford Biolabs Ltd opfordrer dig til at foretage dine egne sundhedsmæssige beslutninger baseret på din forskning og i samarbejde med en kvalificeret sundhedsperson. Se vores betingelser for service og privat politik og fuld ansvarsfraskrivelse her