DK Vælg dit land

Pottasium Channel Structure

De præcise fysiologiske mekanismer bag hårtab har været en gåde for forskerne i årevis. Dette forklarer, hvorfor, på trods af en meget stor patientgruppe, der i øjeblikket findes få løsninger.
Gennem de seneste årtier har forskellige teorier og hypoteser flueret omkring de molekylære mekanismer bag hårtab. Selv om vores forståelse stadig er begrænset, kan de vigtigste årsager til hårtab nu henvises til:

  • a) genetisk disposition,
  • b) den hormonelle effekt af en androgyn (f.eks DHT, dihydrotestosteron),
  • c) reduktion af blodcirkulationen omkring hårsækken,
  • d) de-aktivering af hår matrix celler.

TRX2 anerkendte denne vigtige udækket behandlingsbehov, og baseret på års forudgående forskning, udtænkte vi en elegant løsning: Stimulering af kalium ionkanaler inden i hårsækkene strong>

Kalium ionkanaler har været impliceret i en bred vifte af sygdomme lige fra Hepatitis C til Diabetes. Disse små poredannende protein strukturer styre transport af kalium ioner på tværs af hårsækkens celle membran, og er afgørende for bevarelse af folliklens fuld biologisk aktivitet og funktion.

Den nylige opdagelse at kalium ionkanaler eksisterer inden i hudpapille cellerne i hårsækkene har givet forskerne et nyt område for fokuseret behandling.

Forskere har påvist, at nogle mennesker oplever hårtab som følge af at funktionen af kalium kanalerne i hårsækkene mindskes. Effekten er svækket membran potentiale og afbrudte ion transport på tværs hårsækkene cellemembranerne – hvilket resulterer i indskrænkede hårsække og tyndere hår.
Our research into potassium ion channels will spawn an entire portfolio of innovative products that are safer and more effective than existing alternatives. By restoring the functionality of potassium ion channels that have broken down over time, our proprietary TRX2® Molecular Hair Growth Supplement has been proven to promote existing hair growth and help reduce the progression of hair loss in customers suffering from the early stages of hair loss (Norwood 1-4)*. It truly is the first product of its kind.
Vores forskning i kalium ionkanaler vil frembring mange nye, innovative produkter, der er sikrere og mere effektive end de nuværende. Ved at genoprette funktionaliteten af de nedbrudte kalium ionkanaler, har TRX2 ® Molekylær hårvækst Supplement vist sig at fremme eksisterende hårvækst og medvirke til at reducere progression af hårtab hos kunder, der er i de tidlige stadier af hårtab (Norwood 1-4) *. Det er i sandhed det første produkt af sin art.
Andre produkter, som for tiden er under udvikling, vil udvide vores strenge videnskabelige tilgang og fortsætte med at give endnu mere dramatiske resultater. Hos TRX2 gennemfører vi i øjeblikket en række videnskabelige studier, alle fokuserede på det ultimative mål at udvikle en kur mod hårtab.

 

Se, hvem der taler om TRX2®

* Disse udtalelser er ikke blevet evalueret af lægemiddel myndigheder. Dette produkt er ikke et lægemiddel eller medicin, og er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Dette patentanmeldte kosttilskud indeholder næringsstoffer, der bidrager til at fremme og opretholde normal hårvækst. Zink, selen og biotin bidrager til opretholdelse af normalt hår. Normalt hår er også karakteriseret ved en sund hårvækst og ikke-overdreven hårtab. Resultaterne kan variere og afhænger til dels af dit individuelle stofskifte. Hvis du er gravid, ammende, tager medicin, eller har en medicinsk tilstand, skal du kontakte din læge, før du bruger dette produkt. Med hensyn til risiko og bivirkninger se venligst indlægssedlen og spørg din læge. Læs hele ansvarsfraskrivelsen her . Læs juridiske meddelelser her.

Ansvarsfraskrivelse: Hele indholdet af denne hjemmeside er baseret på udtalelser og forskning fra Oxford Biolabs Ltd, medmindre andet er angivet. Enkelte artikler er baseret på udtalelser fra den respektive forfatter, der kan bevare ophavsretten som markeret. Oplysningerne på denne hjemmeside er ikke beregnet til at erstatte rådgivning fra kvalificeret sundhedspersonale, og er ikke ment som medicinsk rådgivning. Den er tænkt som en udveksling af viden og information fra forskning og erfaring fra Oxford Biolabs Ltd. Oxford Biolabs Ltd opfordrer dig til at foretage dine egne sundhedsmæssige beslutninger baseret på din forskning og i samarbejde med en kvalificeret sundhedsperson. Se vores betingelser for service og privat politik og fuld ansvarsfraskrivelse her