DK Vælg dit land
Molekylær Dynamics Stimulering af en kalium kanal i samspil med TRX2 kalium kanal åbning effekt – © Oxford Biolabs Ltd.

Den nylige opdagelse, at kalium ionkanaler eksisterer indenfor hudpapillen cellerne i hårsækkene satte et nyt mål for forskningen. Kalium ionkanaler har været impliceret i en bred vifte af sygdomme lige fra Hepatitis C til Diabetes. Disse små poredannende protein strukturer styrer transporten af kalium ioner på tværs af hårsækkenes cellemembraner, og er afgørende for at opretholde folliklens fulde biologiske aktivitet og funktion.
Forskere har påvist, at når mennesker oplever hårtab, mindskes funktionen af kalium kanaler i hårsækkene. Resultatet er svækket potentiale for membraner og afbrudt ion transport på tværs af hårsækkenes cellulære membraner – hvilket resulterer i indskrænkning af hårsækkene og tyndere hår.
På baggrund af denne forskning har TRX2 anvist en elegant løsning til stimulering af hår vækst på et molekylært niveau: Foryngelse af kalium ionkanaler indenfor hårsækkene.*

TRX2® Molekylær Hårvækst Supplement består af naturlige stoffer, som vores krop producerer normalt på et tilstrækkeligt højt niveau i sundt hår, men i utilstrækkelige mængder når vi oplever hårtab. TRX2®Molekylær Hårvækst Supplement er en patentanmeldt sammensætning af normale metabolitter, der er blevet vist i laboratorieforsøg at hjælpe med at reducere hårtab og fremme en sund hårvækst ved at:

1. Fastholde membranpotentialet i hårsækkene*
2. Stimulere nova syntese af kalium kanalerne*
3. Gendanne kalium kanalernes aktivitet og & funktionalitet*
4. Hyperpolarisere hårsækkene*

TRX2® fremmer hårsækkene sundhed og vækst på molekylært niveau*

Øget energi niveauer i hårsækkene *

In 2007påvisteFoitzik et al. at L-carnitin-L-tartrat fremmer menneskehårvækst, hvilket antyder, at L-carnitin stimulerer hovedbunden hårvækst ved opregulering af spredning og ned-regulering af apoteose i follikel celler. TRX2® produkterne er de første til at bruge kalium og L-carnitine-L-tartrate som en del af de aktive ingredienser mod hårtab.

Forskning viser, at L-carnitin-L-tartrat stimulerer hårvækst ved at øge energiforsyningen til håret – energi, som også er nødvendig for den fulde biologiske aktivitet af kaliumkanaler i hårsækkene.

Fastholdelse af Membranpotentialet i Hårsækkene *

Membranpotentialet er resultatet af forskellig spænding mellem de indre og ydre overflader af en celles membran. Denne proces kræver energi i kaliumkanaler. De dermale papilla celler af en sund hårsæk (en der indeholder tilstrækkelige kalium kanaler) har maksimale potentiale membraner og opretholder det højeste niveau af biologisk aktivitet. Men som vi oplever hårtab, er membranpotentialet af disse celler formindsket – et resultat af forringet funktionalitet af kaliumkanaler i hårsækken.

TRX2® indeholder et stof, der stimulerer syntesen af cardiolipin, et centralt element i plasmamembranen af hudpapillen celler i hårsækkene. Cardiolipin spiller en afgørende rolle i at opretholde potentialet og integriteten af hårsækkens cellemembraner. Kort sagt, TRX2® giver det ideelle miljø for maksimal effektivitet i kaliumkanalerne..

Stimulering af de novo Syntese af kalium kanaler i hårsækkene *

Den specifikke kaliumkanal fundet i humane hårfollikler har tre vigtige aminosyre komponenter: L-Leucine, Isoleucine og Valine (ofte referet som BCAA).

Ved at indarbejde disse komponenter i vores egen kompleks, har vores hold med succes fundet en måde at genopbygge membranpotentialet af hårceller og stimulere syntesen af nye kalium kanaler i hårsækkene.

Stimulating Potassium Channel Activity & Functionality*

Fysiologisk er kaliumkanaler af hårsækkene reguleret af indre cellulære niveauer af nukleotider (fx ATP og ADP). Derfor er den elektriske aktivitet i en celles membran knyttet til dets metabolisme, et forhold, der styrer mange forskellige cellulære funktioner.

The TRX2® sammensætningen indeholder flere kilder i ATP. TRX2 ® aktiverer transport af høj energi, fødevarer produkter som bliver afledt ind i kroppens mitokondrier, hvor de i sidste ende omdannes til ATP. Den erobrede energi revitaliserer kaliumkanaler og er nødvendig for regulering af ion-transport over cellemembraner.

Forbedring af Hår Vækst ved Hyper-polarisering af Hår Hårsække*

TRX2® kompleks, svarende til FDA godkendte behandling minoxidil (Rogaine™, Regaine™ or RIUP™), har flere egenskaber af kendte kaliumkanalåbnere. Ved hyper-polarisering hårsækken plasmakoncentrationen membranen. TRX2® øger størrelsen af indskrumpede follikler – dette resulterer i længere, tykkere og signifikant mere hår i løbet af behandlingen.

Den proprietære præparat indeholder et naturligt stof, nikotinsyre, der er strukturelt relateret til minoxidil. I kombination med den anden TRX2® forbindelser, nikotinsyre hjælper med at holde kaliumkanaler åbne over tid og understøtter væksten af sunde follikler.

Minoxidil – er anerkendt for at åbne kaliumkanalerne

Topikalt minoxidil er en af de mest udbredte behandlingsformer mod mandlige og kvindelige hårtab. Det kan imidlertid være et meget potent lægemiddel med veldokumenterede bivirkninger. og målbare ændringer forsvinder som regel efter brug.(læs mere). Oprindeligt blev minoxidil udviklet som en oral anti-hypertensiv medicin, men en hyppig bivirkning var hårvækst. Den detaljerede virkningsmekanisme af minoxidil på hårsækkene er uklar, men er anerkendt som en kaliumkanalåbner, og det kan derfor antages, at lægemidlet er rettet mod de samme små protein strukturer (kalium-kanaler) som TRX2 er rettet mod.®

Sammenlignet med minoxidil, er TRX2 ® en 100% naturlige, stoffri kosttilskud designet til at give hårsækkene de specifikke forbindelser der er nødvendige for at fremme en sund, naturlig hårvækst. Der er ingen bivirkninger, ingen komplikationer og intet besvær – bare ærlig, mærkbare resultater.

De bio-aktive forbindelser
TRX2® er indlejret i en
proprietære kalium
kanal-stimulerende
komplekse og
leveret via
blodstrømmen
til håret
follikel til
maksimum
fordel.

 

Afdækning af den rigtige formular af naturlige ingredienser var et massivt. Vores engagerede team af forskere er nødvendige for at designe en række nye forsknings metoder specifikt til formål at målrette kalium ionkanaler for hårvækst. Efter at have prøvet hundredvis af forskellige formuleringer af mikro-næringsstoffer, er vi fokuseret på den TRX2® formular, der indeholder en overflod af unikke og kraftfulde ingredienser. Denne fremgangsmåde har fører til succes hvor andre har fejlet. Vores produkt virker med din krop for at beskytte hårceller mod skader og nedbrydning.

Nedenfor er nogle af de specifikke gavnlige virkninger observeret på celleniveau:

Celle niveau

    Øget membranpotentiale hudpapillen celler i hårsækkene

  1. Øget membranpotentiale for hudpapille cellerne i hårsækkene *
  2. Denovo af kaliumkanaler *
  3. Udvidet kaliumkanal aktivitet & funktionalitet *
  4. Hyper-polariserede hårsække *

Dette produkt er specielt designet til kunder, der lider af de tidlige stadier af hårtab (Norwood 1-4). Nogle af de fordele rapporteret for personer der regelmæssigt tager tre TRX2® Molekylær Hår Vækst Supplement kapsler per dag omfatter:

Visuelt

  • The Ophør af hårtab*
  • Fremme af hårvækst – inklusive frontal region og tindingerne *
  • Synligt stærkere og tykkere hår skakter*
Penge tilbage garanti

Se, hvem der taler om TRX2®

* Disse udtalelser er ikke blevet evalueret af lægemiddel myndigheder. Dette produkt er ikke et lægemiddel eller medicin, og er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Dette patentanmeldte kosttilskud indeholder næringsstoffer, der bidrager til at fremme og opretholde normal hårvækst. Zink, selen og biotin bidrager til opretholdelse af normalt hår. Normalt hår er også karakteriseret ved en sund hårvækst og ikke-overdreven hårtab. Resultaterne kan variere og afhænger til dels af dit individuelle stofskifte. Hvis du er gravid, ammende, tager medicin, eller har en medicinsk tilstand, skal du kontakte din læge, før du bruger dette produkt. Med hensyn til risiko og bivirkninger se venligst indlægssedlen og spørg din læge. Læs hele ansvarsfraskrivelsen her . Læs juridiske meddelelser her.

Ansvarsfraskrivelse: Hele indholdet af denne hjemmeside er baseret på udtalelser og forskning fra Oxford Biolabs Ltd, medmindre andet er angivet. Enkelte artikler er baseret på udtalelser fra den respektive forfatter, der kan bevare ophavsretten som markeret. Oplysningerne på denne hjemmeside er ikke beregnet til at erstatte rådgivning fra kvalificeret sundhedspersonale, og er ikke ment som medicinsk rådgivning. Den er tænkt som en udveksling af viden og information fra forskning og erfaring fra Oxford Biolabs Ltd. Oxford Biolabs Ltd opfordrer dig til at foretage dine egne sundhedsmæssige beslutninger baseret på din forskning og i samarbejde med en kvalificeret sundhedsperson. Se vores betingelser for service og privat politik og fuld ansvarsfraskrivelse her