DK Vælg dit land

Opdateret on: 7 August 2014

Leveringstider.

Ordrer afsendes senest 1 arbejdsdag efter modtagelse og kredit godkendelse. Levering sker via Deutsche Post DHL, verdens førende post og logistik Group. Gennemsnitlig leveringstid er 1 til 2 dage (Tyskland), 3 til 5 dage (UK), 5 til 12 dage (EU undtagen Tyskland og UK), 10-14 dage (USA, Japan og de fleste andre internationale leverancer). I sjældne tilfælde kan levering kan tage op til 31 dage – sehttp://www.dhl.de/de/paket/privatkunden/international.html for DHLs seneste skøn på pakke leveringstider.

TRX2 leverer forsendelse bekræftelse via e-mail med DKH sporings numre til kunder som giver deres e-mail adresse.

BEMÆRK: DET SKER UNDERTIDEN AT EN FORSENDELSE GÅR TABT. HVIS DETTE SKER, VIL VI BESTRÆBE OS PÅ AT SPORE FORSENDELSEN VIA VORES FRAGTFIRMA OG HURTIGST MULIGT. I SJÆLDNE TILFÆLDE KAN FORSENDELSE DERFOR TAGE LÆNGERE.

Kunden ikke tilstede ved levering

Levering via vores kurer selskab vil blive forsøgt to gange. Hvis pakken derefter returneres til os, vil kunderne blive opkrævet forsendelses pris for pakken, eftersom den skal sendes ud igen. Enhver forsendelse der ikke kan leveres, vil blive opkrævet forsendelse + retur sats (hvis relevant). Enhver ændring af adresse, efter at ordren er afsendt, vil blive opkrævet leverings prisen.
Bemærk venligst, at ved at placere en ordre på vores hjemmeside, accepterer du disse leveringsbetingelser og vilkår. Din kasse formular er fuldt ud sikker og dine oplysninger vil blive beskyttet. Hvis du har spørgsmål til noget af ovenstående, venligst kontakt os.

Varer beskadiget under forsendelse

Hvis varerne bliver beskadiget under forsendelse, beder vi dig rapportere det til os inden for 7 arbejdsdage. Hvis varerne er synligt beskadiget ved modtagelsen, er det bedst at underskrive fragtselskabets følgeseddel for at angive at pakken blev beskadiget i transit. For at gøre det letteres at returnere beskadigede varer bør varen returneres i original emballage, med alt tilbehør og dokumentation.
Når varen er modtaget i vores lager, vil vi udstede en erstatning eller fuld refundering til dig via din oprindelige betalingsmetode. Dette inkluderer rimelige omkostninger forbundet med tilbage sendelsen.

Varer Defekte ved Ankomsten

Hvis dine varer er defekte ved ankomsten, har du 14 dage til at informere os om fejlen. Varer skal returneres i original emballage, komplet med alt tilbehør og dokumentation. Når vi har bekræftet fejlen, vil vi udstede en erstatning eller fuld refusion til dig via din oprindelige betalingsmetode. Dette inkluderer rimelige omkostninger forbundet med tilbage sendelsen. Vi tester returvarer, og hvis en returneret vare under vores kvalitetskontrol viser sig ikke at være defekt, vil vi returnere varen til dig, i dette tilfælde, vil du være ansvarlig for omkostninger i forbindelse med tilbage sendelsen.

Import Afgifter og Moms

Kunderne er selv ansvarlige for eventuelle importafgifter, told, moms og andre afgifter, som kan vurderes af det lokale land.

Elektronisk Leverings Politik

TRX2, som en online service, som Oxford BioLabs Ltd (“Oxford BioLabs” – selskabet bag TRX2), kommunikerer med dets brugere elektronisk.
Du accepterer, at Oxford BioLabs generelt kan sende dig elektroniske meddelelser til den e-mail-adresse, du har opgivet til Oxford BioLabs under registreringen for en af vores produkter. Du accepterer, at visse tjenester også kan have deres egne procedurer. Du skal tjekke din udpegede e-mail-adresse regelmæssigt for meddelelser. Leveringen af enhver meddelelse fra Oxford BioLabs er effektiv, når den sendes fra Oxford BioLabs, uanset om du læser meddelelsen, når du modtager den, eller om du rent faktisk modtager leverancen. Deres eneste metode til at trække samtykke til at modtage meddelelser elektronisk er til at opsige nogen abonnementer, tjenester eller andre produkter, der er fastsat i henhold til disse betingelser og vilkår.

Levering politik for TRX2 medlemsskabs fortjenester s

Fuld betaling af abonnementet skal være modtaget via vores sikre online betalings metode før elektronisk levering af konto adgangsoplysninger. Når betalingen er modtaget, vil kunden blive sendt en e-mail med det samme og vil blive forsynet med oplysninger til at logge på som et Premium-medlem og derved få adgang til vores online-tjeneste fuldt ud. På ethvert tidspunkt, hvis en kunde oplever problemer med hensyn til levering af vores tjenester, kan kunden kontakte TRX2 kundeservice via vores kontaktoplysninger [email protected]. Betaling for vores online services kan foretages via Mastercard, Bankcard eller Visa. Vi accepterer ikke betalingsmåder, der ikke er online-transaktioner såsom personlige checks, postanvisninger eller kontanter.

Se, hvem der taler om TRX2®

* Disse udtalelser er ikke blevet evalueret af lægemiddel myndigheder. Dette produkt er ikke et lægemiddel eller medicin, og er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Dette patentanmeldte kosttilskud indeholder næringsstoffer, der bidrager til at fremme og opretholde normal hårvækst. Zink, selen og biotin bidrager til opretholdelse af normalt hår. Normalt hår er også karakteriseret ved en sund hårvækst og ikke-overdreven hårtab. Resultaterne kan variere og afhænger til dels af dit individuelle stofskifte. Hvis du er gravid, ammende, tager medicin, eller har en medicinsk tilstand, skal du kontakte din læge, før du bruger dette produkt. Med hensyn til risiko og bivirkninger se venligst indlægssedlen og spørg din læge. Læs hele ansvarsfraskrivelsen her . Læs juridiske meddelelser her.

Ansvarsfraskrivelse: Hele indholdet af denne hjemmeside er baseret på udtalelser og forskning fra Oxford Biolabs Ltd, medmindre andet er angivet. Enkelte artikler er baseret på udtalelser fra den respektive forfatter, der kan bevare ophavsretten som markeret. Oplysningerne på denne hjemmeside er ikke beregnet til at erstatte rådgivning fra kvalificeret sundhedspersonale, og er ikke ment som medicinsk rådgivning. Den er tænkt som en udveksling af viden og information fra forskning og erfaring fra Oxford Biolabs Ltd. Oxford Biolabs Ltd opfordrer dig til at foretage dine egne sundhedsmæssige beslutninger baseret på din forskning og i samarbejde med en kvalificeret sundhedsperson. Se vores betingelser for service og privat politik og fuld ansvarsfraskrivelse her