DK Vælg dit land
TRX2 er fokuseret på resultater. Vi har stor interesse i at lære om de erfaringer og resultater, der indberettes af de enkelte kunder, der bruger vores produkter. Selvfølgelig varierer svarene i overensstemmelse med forskelle i alder, køn, kost, stofskifte, fysiske tilstand, vægt og andre faktorer. De følgende interviews og kommentarer er et repræsentativt udsnit af erfaringer rapporteret til TRX2 kunder som har brugt TRX2® Molekylær Hårvækst Supplement.“Det virkede for mig. Jeg har ingen årsag til at tro at det ikke vil virke for dig.“
Phil Wood, Age 58, Norwood 3


“Mine tindinger er blevet tættere, mit hårtab er generelt reduceret, og mit hår er meget tykkere nu “
Simon Goldstein, Age 23, Norwood 2


“Grunden til at jeg elsker denne hårtab behandling og besluttede mig for at prøve det, er simpelthen fordi de ikke giver falske løfter. De foreslår ikke, at dette er et hurtigt fix, der vil få dit hår til at vokse i løbet af 2-3 dage. Det er ikke en af de her vanvittige spray behandlinger. Det er en langsigtet og gennemprøvet løsning, der rent faktisk giver resultater.
Helen Stewart, Age 29, Norwood I-3


“Dette er en opfølgning video (juli 2012) med feedback fra TRX2 kunde Simon Goldstein om hans fremskridt med TRX2 Molekylær hårvækst Behandling “


“Mine erfaringer efter 5 måneder med TRX2 hår tabs behandlingen.“
Name: Unkown, Age: Unknown, Norwood: Unkown


18 måneders opdatering – December 2012
Name: Simon Goldstein, Age: 24, Norwood: 2


24 måneders opdatering – 2013
Name: Simon Goldstein, Age: 24, Norwood: 2
I begyndelsen troede jeg TRX2® supplement var bare et andet produkt, der lover en masse, men aldrig leverer. Jeg er helt blevet “traumatiseret” af mine tidligere erfaringer med andre produkter såsom Savpalme, Marine Uddrag Proteiner og Finasteride. Ved tredje måneds brug af TRX2® havde jeg allerede resultater, hvilket var nok til at få mig til at blive ved med at bruge produktet. Det er jeg glad for at jeg gjorde, fordi jeg nu i måned 9 for alvor kan se resultater. Jeg taber ikke længere hår, og har nu en betydelig hårvækst, mest synlig omkring mine tindinger. Mit hår føles tykkere og tættere. Jeg har brugt TRX2® som frivillig i mono-terapi uden minoxidil, finasterid eller noget andet stof.”
C.V. (male), 28 years, Norwood 2, London, UK
“Fantastisk produkt med imponerende resultater! Jeg har brugt TRX2® kapsler i nu 8 måneder og mit hår falder ikke længere ud. Selv om jeg indtil nu kun har opnået mindre “tællelig” hårvækst, føles mit hår tykkere og stærkere end nogensinde før.”
D.E. (male), 31 years, Norwood 4, Munich, Germany
“Jeg har brugt TRX2® kapsler som frivillig før end de blev markedsført. Det har været 8 måneder nu. Indtil videre har jeg ikke haft nogen bivirkninger overhovedet. Tilskud af TRX2® resulterede i en betydelig stigning i hår tætheden, mest mærkbar efter cirka 4 måneder. Jeg har lidt af tyndt hår i mere end 3 år, og mit hår ser nu meget tykkere ud. Dette produkt har overgået mine forventninger, og jeg kan anbefale TRX2® uden tøven.”
F.N. (female), 38 years, Type 2 advanced, Leeds, UK

Se, hvem der taler om TRX2®

* Disse udtalelser er ikke blevet evalueret af lægemiddel myndigheder. Dette produkt er ikke et lægemiddel eller medicin, og er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Dette patentanmeldte kosttilskud indeholder næringsstoffer, der bidrager til at fremme og opretholde normal hårvækst. Zink, selen og biotin bidrager til opretholdelse af normalt hår. Normalt hår er også karakteriseret ved en sund hårvækst og ikke-overdreven hårtab. Resultaterne kan variere og afhænger til dels af dit individuelle stofskifte. Hvis du er gravid, ammende, tager medicin, eller har en medicinsk tilstand, skal du kontakte din læge, før du bruger dette produkt. Med hensyn til risiko og bivirkninger se venligst indlægssedlen og spørg din læge. Læs hele ansvarsfraskrivelsen her . Læs juridiske meddelelser her.

Ansvarsfraskrivelse: Hele indholdet af denne hjemmeside er baseret på udtalelser og forskning fra Oxford Biolabs Ltd, medmindre andet er angivet. Enkelte artikler er baseret på udtalelser fra den respektive forfatter, der kan bevare ophavsretten som markeret. Oplysningerne på denne hjemmeside er ikke beregnet til at erstatte rådgivning fra kvalificeret sundhedspersonale, og er ikke ment som medicinsk rådgivning. Den er tænkt som en udveksling af viden og information fra forskning og erfaring fra Oxford Biolabs Ltd. Oxford Biolabs Ltd opfordrer dig til at foretage dine egne sundhedsmæssige beslutninger baseret på din forskning og i samarbejde med en kvalificeret sundhedsperson. Se vores betingelser for service og privat politik og fuld ansvarsfraskrivelse her