DK Vælg dit land

TRX2 (trichos = hår på oldgræsk, 2 = anden generation) er en af verdens førende forskningsprojekter, der udelukkende er fokuseret på at finde en ny standard for behandling af Androgen Alopecia (AGA). Projektet er muliggjort gennem Oxford BioLabs Ltd og tidligere forskere fra Oxford Universitet, England. TRX2 følger flere uafhængige forsknings baner herunder:

1) Hårvækst

2) Forebyggelse af hårtab

3) En kur mod Androgentic Alopecia og andre hårvækstlidelser

For vores igangværende og tidligere forskningsprojekter kan du besøge vores Forsknings-side .

Mission & Goal

Vores mission er at skabe en ekstraordinær kundeoplevelse ved at tackle Androgen Alopecia (AGA)gennem højtydende, banebrydende videnskab, der leverer mærkbare, ærlige resultater. Vores mål er at skabe den nye standard for behandling afAGA.

Selskabets baggrund

TRX2 drives af Oxford BioLabs. Virksomheden blev grundlagt i august 2008 af tidligere forskere fra Oxford Universitet og er indarbejdet som et aktieselskab i England og Wales. Oxford er en af verdens førende centre for biokemisk forskning og kommercialisering af nye teknologier.

Team

Vi er en gruppe af forskere og lægelige myndigheder bragt sammen af en fælles ambition: at udfordre status quo og gøre en ende på frustrationerne for personer, der lider af hårtab. Vores gruppe består af et stigende antal

  • Verdens førende forskere inden for kalium kanal forskning
  • Dermatologer og eksperter på området for androgentic alopecia
  • Medicinske fagfolk og kirurger

Forsknings Leder: Dr. Thomas F.A. Whitfield DPhil
Dr. Whitfield har været akademisk besøgende ved University of Oxford Department Biochemistryog er en internationalt anerkendt ekspert i kaliumkanaler forskning og den molekylære mekanisme af androgen alopeci. Han er forfatter af flere peer-reviewet publikationer og internationale patenter inden for kalium kanal forskning og Androgen Alopeci. Dr. Whitfield besidder en dr.phil i biokemi fra University of Oxford.

Expertise

TRX2 drager fordel af nyeste videnskabelige viden om den molekylære mekanisme bag mandlige og kvindelige mønster hårtab. Den kroniske blokering af kaliumkanaler i hårsækkene er en årsag til hårtab.

TRX2 har ekspertise i verdensklasse, og mange års erfaring inden for kalium kanal forskning og den molekylære mekanisme af mandlige og kvindelige mønster hårtab. Besøg vores Videnskabelig artikler for at se et udvalg af vores publikationer og baggrunds oplysninger på området.

Vores støtte

Oxford BioLabs Ltd. modtog en forsknings pris in 2009 fra National Council for Graduate Entrepreneurship (NGCE) Flying Start Entrepreneur fond. Denne fond var støttet af National Endowment for Science, Technology and the Arts (NESTA). For yderligere information se nedenfor:

 

 

trx2 investor

NCGE – National Council For Graduate Entrepreneurship

NCGE er en råd-gruppe baseret i Birmingham, England og som har til formål at udvikle og fremme en iværksætterkultur gennem forskning, uddannelse og facilitering.

Læs mere om NCGE

 

trx2 investor

NESTA – Englands ledende, uafhængige innovation ekspert

NESTA arbejder med offentlige, private og tredje sektor partnere, og samler magtfulde kombinationer af mennesker, ressourcer og lyse ideer. NESTA kombinerer kapitalinvesteringer med ikke-finansiel støtte til at hjælpe den britiske innovative tidlige fase virksomheder omsætte deres idéer til kommerciel succes.
Læs mere om NESTA

 

kauffman       

oxford enterpreuner        

oxford enterpreuner       

Se, hvem der taler om TRX2®

* Disse udtalelser er ikke blevet evalueret af lægemiddel myndigheder. Dette produkt er ikke et lægemiddel eller medicin, og er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Dette patentanmeldte kosttilskud indeholder næringsstoffer, der bidrager til at fremme og opretholde normal hårvækst. Zink, selen og biotin bidrager til opretholdelse af normalt hår. Normalt hår er også karakteriseret ved en sund hårvækst og ikke-overdreven hårtab. Resultaterne kan variere og afhænger til dels af dit individuelle stofskifte. Hvis du er gravid, ammende, tager medicin, eller har en medicinsk tilstand, skal du kontakte din læge, før du bruger dette produkt. Med hensyn til risiko og bivirkninger se venligst indlægssedlen og spørg din læge. Læs hele ansvarsfraskrivelsen her . Læs juridiske meddelelser her.

Ansvarsfraskrivelse: Hele indholdet af denne hjemmeside er baseret på udtalelser og forskning fra Oxford Biolabs Ltd, medmindre andet er angivet. Enkelte artikler er baseret på udtalelser fra den respektive forfatter, der kan bevare ophavsretten som markeret. Oplysningerne på denne hjemmeside er ikke beregnet til at erstatte rådgivning fra kvalificeret sundhedspersonale, og er ikke ment som medicinsk rådgivning. Den er tænkt som en udveksling af viden og information fra forskning og erfaring fra Oxford Biolabs Ltd. Oxford Biolabs Ltd opfordrer dig til at foretage dine egne sundhedsmæssige beslutninger baseret på din forskning og i samarbejde med en kvalificeret sundhedsperson. Se vores betingelser for service og privat politik og fuld ansvarsfraskrivelse her